Iubește-o! Nimic mai mult! 

Te iubește. Citește-i ochii care în fiecare dimineață îți urmăresc mișcările timide și privirile aruncate pe furiș. Ia-i mâinile în palme și spune-i ca va fi bine lângă tine. Este tot ce are nevoie. Nu pleca la muncă uitând să îi dai îmbrățișarea de dimineață, pentru ca este doza necesară de supraviețuire până seara.
Deja îi este dor de tine. DOR! O doare totul! O doare sufletul, o ustură pielea, simte cum inima îi explodează cu gândul la tine. Ești peste tot! În fiecare clipă trecuta, prezentă și viitoare!
Sângele îi curge rapid prin vene când proiecteaza zâmbetul tău pe pânza fericirii nemărginite, iar în mintea ei se lovesc unele de celelalte milioanele de fluturi ce i-ai lăsat sa iasă din carapacea pe care singură și-a format-o.
Te așteptă de o viață! În tot acest timp a visat și sperat că la un moment dat realitatea va învinge scenetele acestea onirice care credea cu convingere ca reprezintă doar o invenție a propriului subconștient!
Dar nu, iubirea este reală, iubirea nu este un rol al unor actori plasați strategic pe scena vieții!
Ea acum simte și pur și simplu…
… Te iubește! Vocea ta este pansament pentru sufletul ei! Îți înregistrează fiecare ton al vocii, dar mai ales pe cel care îi dă siguranță și putere să continue de mână visul realității cu tine. Vorbește-i despre orice! Îi place să te asculte! Scrie-i și descrie-i momentele zilei în care nu v-ați întâlnit. Întregul ei este incomplet fără detaliile întregului tău. Nu lăsa să treacă ziua fără voi doi în ecuație, pentru că se stinge.
Dragostea!
Nu timpul omoară iubirea, ci oamenii! Distanța, oricât de mare ar fi, poate fi nimic! Timpul, deși trece fără să-l simțim, îl putem opri, oricând, în amintiri, în fotografii, în miliarde de momente împreună. Fragmente de viață poți derula alături de ea, fără să obosești, deoarece ea…
… Te iubește! Îți iubește secundele de slăbiciune și vulnerabilitate. Îți oferă încredere deplină! Ia-o cu totul! Iubește-o asa cum este! Aruncă-te în prăpastia iubirii eterne pentru că nu vei regreta niciodată. Sensibilitatea ei este puterea ta, forța ta va fi întotdeauna motivul pentru care ea va merge mândră lângă tine. Împreună veți cuceri lumea! Nu va renunța niciodată la tine! Nu va abandona niciodată o iubire reală. Dar…
Iubește-o, nu pentru că ea te iubește, ci pentru că, pur și simplu, merită! Jonglează inteligent cu vorbele și clipele, dozează cu măsură sentimentele pe care le împărtășești, echilibrează gândurile din mintea ta! Fiecare zi este un motiv bun de fericire! Arată-i că ea este a ta, arată-i mereu iubire, afecțiune și tandrețe. Nu-ți uita sufletul în peșterile întunecate ale rațiunii. De ce anume ți-e frică? De prea multă iubire? Îți este teamă ca te pierzi printre basme ireale citite doar în cărți?
Greșești când crezi ca ea nu…
…Te iubește! Te iubește mult! Iubește-o! Nimic mai mult!