„I’VE GOT YOU UNDER MY SKIN”: NEW VEGAS SHOW ȘI BIG BAND-UL RADIO

 Joi, 23 februarie 2023 (de la 19.00) sunteți invitați la Sala Radio la un concert-eveniment  ce ne va purta în America începutului de sec. XX, prin cunoscute hit-uri ce compun un repertoriu popularizat, de-a lungul deceniilor, de mari artiști precum Frank Sinatra, Dean Martin, Ella Fitzgerald, Nat King Cole, Billie Holiday, Tony Bennett, Michael Bublé ș.a.

Intitulat „I’ve Got You Under My Skin”, concertul prezentat de BIG BAND-ul RADIO îi va avea ca invitați speciali pe artiștii de la NEW VEGAS SHOW (PETRU CĂLINESCU și MAXIMILIAN MUNTEAN), un duo vocal de jazz/swing care și-a câștigat, cu pasiune și o dragoste autentică pentru acest repertoriu – de-a lungul a 8 ani de activitate – un loc bine-meritat în peisajul muzicii de calitate din România. Evenimentul se va derula sub bagheta dirijoarei SIMONA STRUNGARU.

Un spectacol care va transporta negreșit publicul într-o altă eră, în care swing-ul și eleganța erau la putere. În care oldies-urile de azi erau hit-urile momentului. Atmosfera serii va fi completată de proiecțiile pe orga Sălii Radio, realizate de IOANA HALUNGA.

 Concertul va fi transmis LIVE pe calea undelor – pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi Radio România Muzical – și LIVE online, pe site-urile celor două posturi de radio.

 Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a Sălii Radio (tel. 021 314.68.00). Pentru programul casei de bilete, vă rugăm să consultați site-ul oficial www.orchestreradio.ro – secțiunea Bilete. Biletele sunt disponibile și în sistem online pe iabilet.ro. Biletele sunt, de asemenea, disponibile și în magazinele Flanco, benzinăriile Rompetrol, Metrou Unirii 1, magazinele „Muzica”, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier, oriunde în țară.