În viață totul este interconectat, iar relațiile nu fac excepție de la regulă. Pentru a trece testul timpului și a deveni mai profunde, e nevoie în primul rând de intimitate, iar pentru a tânji după intimitate, partenerii au nevoie de stimulare.
Majoritatea spun că ceea ce caută este încredere și vulnerabilitate, dar, de fapt, asta e doar o altă modalitate de a spune că ceea ce-și doresc cu adevărat este să se simtă suficient de în siguranță pentru a lăsa garda jos și a experimenta ceva plăcut și incitant cu celălalt.
Pentru că nu-i nimic mai incitant decât să simți că trăiești, să te simți conectat cu altcineva și astfel să experimentezi bucuria împărtășirii propriei ființe cu o altă ființă care vibrează pe aceeași frecvență cu tine.
Dacă cauți în mod constant acea reacție chimică care să-ți pună un mare zâmbet pe față și, totodată, care să-ți facă inima să galopeze de emoție, nimic nu se apropie mai mult decât sentimentul de a te simți ales de cineva pe care la rândul tău ți-l dorești cu adevărat.
Nu există sentiment mai intens decât să auzi: „Te iubesc, te doresc, sunt aici pentru tine și vreau să continui să cresc alături de tine pentru că mă faci mai fericit decât m-a făcut cineva vreodată”.
Vrei o relație extraordinară ?
Obișnuiește-te să-ți recompensezi partenerul pentru că te-a ales și că îți este alături zi de zi, oferindu-i la rândul tău cadoul loialității, al zâmbetului care te prinde atât de bine și bucurați-vă împreună de profunzimea trăirilor pe care vi le oferiți reciproc.
Un articol de AAF, pe care îl găsiţi şi AICI.