Povestea starurilor începe de obicei la fel. Dolly Parton (Dolly Rebecca Parton (născută 19 ianuarie1946) este cântăreață, multi-instrumentistă, actriță, autoare, femeie de afaceri și filantroapă americană. În afară de asta, a fost și este încă un sex-simbol, având în vedere popularitatea uriașă de care s-a bucurat datorită înzestrării sale fizice.

Port machiaj şi devine un strat din ce în ce mai gros în fiecare an. Oamenii spun că par fericită, eu spun că e de la Botox.

Munca sa artistică cea mai cunoscută a fost în domeniul muzicii country. A crescut într-o familie săracă din mediul rural al statului Tennessee, fiind a patra din cei doisprezece copii, iar tatăl ei a plătit nașterea ei cu un sac de porumb, deoarece nu mai avea bani. Artista a vorbit despre sărăcia familiei sale în mai multe melodii, inclusiv în „Coat of Many Colors”, care a și fost adoptată pentru film de televiziune. Cu toate acestea, niciodată nu a încetat să fie optimistă și să vadă viața în culori aprinse, fără să se lase vreodată doborâtă de greutăți.

Este o femeie mereu veselă, căreia îi place la nebunie să mănânce tacos la restaurantul ei preferat, Taco Bell, și să bea vin roșu, băutura ei preferată.

Slăbiciunile mele au fost întotdeauna mâncarea şi bărbaţii; exact în această ordine.”

S-a căsătorit în secret cu Carl Dean în 1966, iar mariajul lor durează de mai bine de 50 de ani. Parton și soțul ei s-au cunoscut când cântăreața avea 18 ani, însă ei trebuiau să se căsătorească în secret pentru că așa pretindea casa de discuri a lui Parton, dorind ca ea să pară necăsătorită. „Am trimis deja invitații și așa m-am gândit: „Nu aștept! „, s-a confesat într-un interviu în revista People. Am mers același weekend la Ringgold, Georgia, într-o mică biserică. Am avut o rochie albă și flori mici, iar mama a mers cu mine. În 2016, cuplul a reînnoit jurămintele la domiciliul lor din Nashville, pentru a sărbători 50 de ani de la cununie „Nu am simțit niciodată că am avut nunta pe care am dorit-o cu adevărat”, a spus Parton despre decizia ei de a avea o nouă ceremonie. ”Cincizeci de ani este o lungă perioadă de timp pentru orice, și am simțit că trebuie să facem ceva pentru a sărbători acest lucru. Au trecut 50 de ani și nu știu câți mai avem înaintea noastră.

Secretul unui mariaj de durată este să stai cât mai mult timp plecat de acasă.”

Sursă foto: countryliving.com

Legendara cântăreață de muzică country are 73 de ani, și se trezește în fiecare dimineață la ora 3.00!

Mă trezesc devreme… de obicei pe la 3.00. E adevărat că mă și culc devreme, dar în general sun o ființă matinală.” A declarat ea la pentru NBC, în cadrul emisiunii THE TODAY SHOW.

Pe lângă realizările sale muzicale, Dolly Parton este și o actriță talentată. A apărut în mai multe filme, printre care „9 to 5”, „Steel Magnolias” și „Joyful Noise”. Personalitatea carismatică și spiritul său ager au făcut-o o figură populară în industria divertismentului.

Dolly Parton este cunoscută și pentru activitatea sa filantropică. Ea a înființat Fundația Dollywood, care promovează alfabetizarea și educația. Prin intermediul acestei fundații, a lansat programul Imagination Library, care oferă cărți gratuite copiilor de la naștere până când intră în grădiniță. Eforturile filantropice ale lui Parton au primit recunoaștere largă, iar ea a primit numeroase premii pentru activitatea sa umanitară.

Stilul unic al lui Parton, marcat de părul său voluminos, ținutele extravagante și zâmbetul său contagios, au făcut-o o legendă în cultura populară. Contribuțiile sale în muzică, actorie și filantropie i-au adus un grup devotat de fani și respectul colegilor săi din industrie.

Viața amoroasă a lui Dolly Parton a fost subiectul interesului public de-a lungul anilor. Parton este cunoscută pentru natura sa extrem de privată și nu a oferit prea multe detalii despre relațiile ei romantice în mass-media. Cu toate acestea, se cunoaște că ea este căsătorită cu Carl Thomas Dean.

Dolly Parton și Carl Thomas Dean s-au căsătorit în 1966 și au rămas împreună de atunci. Dean, de profesie întreprinzător în domeniul construcțiilor, a preferat să rămână în afara atenției publice și a evitat expunerea în mass-media. Drept urmare, căsnicia lor a fost relativ discretă și privată, ceea ce a contribuit la menținerea intimității cuplului.

”Nu putem să dăm indicații vântului, dar putem să reglăm pânzele.”

Mă trezesc, meditez puțin, și mai ales îmi fac timp pentru lucrurile spirituale.”

Și apoi programează ce are de făcut în acea zi.

Fac foarte multe lucruri între ora 3.00 și ora 7.00, când toată lumea doarme, pentru că este liniște și sunt plină de energie.”

Și, într-adevăr, este foarte productivă.

La cei 73 de ani, ea încă scrie cântece și este singura femeie din topul Forbes, cu o avere estimată la 19 milioane de dolari.

Ea deține și parcul tematic Dollywood, care cuprinde o pădure, un resort, un parc acvatic și o serie de telecabine în zona montană.

”Dacă te simți jos, nu dispera. Soarele apune în fiecare seară, dar mereu răsare a doua zi. Cu alte cuvinte, dacă vrei să ai parte de curcubeu, trebuie să suporți ploaia.”

tumblr.com

Și probabil trezitul devreme este cheia succesului, deoarece mulți dintre cei mai importanți oameni de afaceri au acest obicei, printre care și Tim Cook  (Apple CEO), care se trezește în fiecare dimineață la ora 3.45, sau Elon Musk (Tesla CEO), care a declarat că lucrează 120 de ore pe săptămână (o săptămână are 168 de ore).

Și după o zi aglomerată, înainte de culcare, Dolly Parton mai face ceva: spune o rugăciune!

https://www.youtube.com/watch?v=jr8tffNHJno

Citiți și Burt Lancaster: Vinde-te pe tine mai întâi