”Poate că șansa la dragoste
E ca un tren pe care să-l prinzi înainte să iasă din gară…”

From Sarah with Love” este cel mai de succes single al cântăreței germane Sarah Connor. Cântecul face parte de pe primul său album, Green Eyed Soul (2001). A fost scris și produs de Rob Tyger și Kay Denar, și lansat ca al treilea single de pe album pe 5 noiembrie 2001 în Europa Centrală.

Sarah Connor (n. Hamburg, Germania)

From Sarah with Love” a atins poziția nr. 1 în Germania, Elveția, Polonia, Portugalia și Cehia, poziția numărul 2 în Romanian Top 100 și poziția numărul 3 în Finlanda, Ungaria și Rusia, fiind nominalizat la categoria „cel mai bun single rock/pop național” ( Germania) la gala premiilor ECHO 2002 și obținând certificat de triplu aur de la filiala germană a International Federation of the Phonographic Industry.

Sarah Terenzi (născută Sarah Marianne Corina Lewe), cunoscută după numele scenic Sarah Connor, este o cântăreață, compozitoare și dansatoare germană. Ea a debutat în 2001 și a devenit primul artist solo care a avut patru clasări consecutive în topul hiturilor German Singles Chart și cinci melodii de locul întâi în întreaga carieră (dintre care partu balade). Doar Modern Talking și Boney M dețin recorduri mai mari în Germania.

După succesul obținut de melodia From Sarah with Love, o serie de single-uri bine promovate i-au conferit statutul de vocalista germană cu cel mai mare succes din anii 2000, înregistrând vânzări de peste 15 milioane de copii în întreaga lume.

Datorită bunicului său patern, născut în New Orleans, S.U.A., Sarah a crescut ascultând muzica soul a unor cântăreți de renume precum Aretha Franklin, Stevie Wonder, James Brown și Marvin Gaye. La vârsta de șase ani Sarah cânta într-un cor de muzică gospel, apoi a urmat o școală cu profil muzical fiind încurajată, datorită capacităților vocale remarcabile, să continue.

Și a continuat.

”Cu toții avem momente de slăbiciune, momente în care ne pierdem credința, dar tocmai defectele și slăbiciunile noastre ne fac oameni.” Sarah Connor

foto tumblr.com

Citește și Cine pe cine salvează