Unul dintre cei mai mari actori ai tuturor timpurilor.

„Să ai mai multe ,,iubite” nu te face mai bărbat. Să ai mai mulți ,,iubiți” nu înseamnă că ești mai frumoasă.
Produsele ieftine atrag doar oameni ieftini.
Și între timp tinerețea trece. Și frumusețea odată cu ea.
Caracterul rămâne piesa de rezistență.
Femei pot fi toate cele care își pun tocuri și fuste scurte, bărbați pot fi toți cei care își pun pantofi și costume scumpe.
Dar cu adevărat femei și bărbați sunt cei care îşi înveşmântează mintea, spiritul si caracterul. Sunt simpli în vorbe, stiu ce vor și sunt eleganți în atitudine.
Nu-ţi risipi viaţa cu trăiri ieftine și cu oameni ieftini.
Trebuie să-i învățăm pe copiii noștri că o mașină nu este un simbol al succesului, iar mersul pe jos nu este egal cu sărăcia.
 Ne învață Robert De Niro. 
 Unul dintre cei mai mari actori ai tuturor timpurilor. Cu o viață mai degrabă discretă, dar cu niște roluri de bărbat fatal care sunt de neuitat. În orice ipostază, având la activ roluri în peste 90 de filme, artistul care și-a început cariera în 1963 și a lucrat alături de cei mai mari regizori și actori de la Hollywood și nu numai rămâne greu de egalat în istoria filmului american. 
Robert de Niro
Actorul care a putut avea toate femeile din lume, oricând, oriunde, oricum, pentru că faima lui e o piesă de rezistență destul de serioasă, și, totuși, se pare că a fost destul de ghinionist în dragoste. După ce în ultimii ani – aproximativ 4 – a îndurat contorsionatele plecări și reveniri din cuplul pe care îl forma cu soția lui, Grace Hightower, artistul se pare că are o relație cu Tiffany Chen, talentată producătoare de film.
actor
S-au întâlnit în Franța, desigur, pe ascuns, dar nu atât de apărați în fața paparazzi-lor precum și-ar fi dorit, apoi în Salonic, unde actorul filma, în lunile de vară anul acesta, ”Tin Soldier”, ultima sa peliculă.
Lume rea, veți spune, după ce că omul are de plătit milioane de dolari în urma turbulentului divorț, ajuns la 78 de ani, de ce nu-și poate trăi a doua (a treia?) tinerețe departe de ochii invidioșilor care nu pricep că oamenii s-au născut liberi, indiferent de statutul lor social sau financiar, dreptul acesta fiind mai presus de oricare altul?
tiffany chang
Important e că oamenii au dreptul la regăsire, la fericire și la timp de calitate în măsura în care respectă, la rândul lor, demnitatea celorlalți. Respectul trebuie să fie unitatea de măsură care să nu poată fi negociată sub niciun chip. Cu certitudine, șanse există la fiecare colț de stradă, dar e nevoie de multă luciditate și de multă stăpânire de sine pentru a te ține departe de tentațiile interzise.
Robert de Niro e un bărbat divorțat, care încearcă să-și refacă viața din cioburi. Diahnne Abbott, prima soție cu care are doi copii, pe Drena și pe Raphae, și Toukie Smouth, cu care îi are pe Julian și pe Aaron, au lăsat destule urme și destulă oboseală în viața lui, astfel încât să nu mai fie nevoit să fugă sau să se ascundă.
Dublu câștigător al Oscarurilor, cu o activitate cinematografică absolut impresionantă, Robert de Niro se află încă pe platourile de filmare, și,  alături de Jamie Foxx și Scott Eastwood, va scoate un film care îl va aduce din nou în atenția publicului din întreaga lume.
În definitiv, e bine când un bărbat rămâne fidel.
Pasiunile nu mor niciodată.
Iubirile, da.

David Lynch, mister & suprarealism