“Ocean’s Twelve”

În timpul realizării primului film din trilogie, ”Ocean’s Eleven”, regizat de Steven Soderbergh în 2001, George Clooney s-a împrietenit rapid cu colegii săi Brad Pitt, Matt Damon și Don Cheadle.

Nu este deloc surprinzător să auzi cât de caraghioase au devenit urmările micilor activități secrete, atunci când grupul s-a reunit pentru continuarea din 2004, ”Ocean’s Twelve”.

În timpul unui interviu retrospectiv al carierei cu revista GQ, Clooney a dezvăluit că Pitt i-a făcut o farsă atunci când filmarea ”Ocean’s Twelve” s-a mutat în Italia.

”Pentru a face filmările la ‘Ocean’s Twelve’ am fost în Europa, la Lacul Como, care este casa mea”, a spus Clooney. ”Brad a trimis o notă telefonică tuturor oamenilor din localitate – orașul meu, acolo unde locuiam de ani de zile! – prin care anunța că filmul vine în oraș și, ca atare, să mi se adreseze doar cu Domnul Clooney sau cu numele personajului meu, Danny Ocean, și să nu care cumva să mă privească drept în ochi. Așa că ziarele locale au început să titreze: ’Il Divo! George Clooney este Il Divo!’A fost groaznic. A fost o poveste  pentru care mi-am luat, ulterior, revanșa.”

Clooney spune în continuare: ”Au existat multe idioțenii care au urmat pe parcurs, dar ne-am distrat minunat”, împărtășind că a pariat odată cu Pitt și Don Cheadle 10.000 de dolari pentru a rămâne peste noapte într-o casă bântuită de pe Lacul Como.

Pariul

„Stăteam cu toții la mine, în casa de pe Lacul Como. Peste lac era o casă părăsită. Exista și o carte italiană despre asta și am inventat o poveste despre cât de bântuită era”, mărturisește Clooney.

„Am ajuns la concluzia că vom da 10.000 de dolari oricărui tip care ar putea petrece noaptea în casa bântuită, doar cu o lumânare, șase chibrituri și o sticlă de vin. Pitt a acceptat pariul… dar a durat doar câteva ore.”

La ora 3 dimineața, Pitt, Cheadle și co-starul Matt Damon au scos o barcă, luând și o scară pentru a urca în casă, unde au fost întâmpinați de un fel de ”statuie a unui șarpe care mănâncă din capul unei femei”.

La dracu’, scoate-ne din casa asta

Urmărindu-i de pe o barcă din mijlocul lacului, Clooney a spus: ”Primim un telefon și ei sar în sus ‘la dracu, scoate-ne din casa asta!‘ Și ne-am întors și i-am scos afară.”

Grupul avea să se reunească, din nou, pentru o a doua continuare, ”Ocean’s Thirteen”, din 2007, dar Clooney nu a mai dezvăluit nimic din lucrurile nebunești care s-au întâmplat în timp ce camerele nu filmau.

foto tumblr.com

(sursa)