Iubește-l! Ești totul pentru el!

Te iubește! Privește-i zâmbetul cu care îți întâmpină fiecare dimineață, ascultă-i vorbele care transmit cele mai frumoase mesaje de dragoste. Este ireal! Nu știi cum să reacționezi în fața unei dimineți perfecte la care ai visat toată viața ta. El nu îți va oferi doar o clipă minunată, ci sute, mii, zeci de mii pentru că..
Te iubește! Din toată inima lui, cu toată ființa, fără multe gânduri, doar cu trăiri și sentimente bine ancorate în ceea ce el a devenit de când te are alături. Amintește-i în fiecare secundă că îi vei fi sprijin oricând și arată-i că tu ești cea care îi va aduce la fiecare schimb de priviri toate visele din cer, pe Pământ. Spune-i ca nu este singur și nu va fi niciodată.
Poate nu mă vei crede, însă trebuie să știi că bărbații sunt mult mai sensibili decât noi, femeile. Își închid vulnerabilitatea într-o carcasă a puterii pentru că le este teamă de prejudecățile societății. Ajută-l să fie el, să se regăsească, oferă-i dragoste infinită. Lasă-l să plângă, lasă-l să fie slab când sunteți voi doi, lasă-l să se descarce, este OM ca noi toți. Nu-l judeca pentru momentele când atinge o limită emoțională, oferă-i înțelegere și căldură sufletească. De acestea are nevoie, deoarece el…
Te iubește! Îi arde inima de dor, timpul lui devine timpul vostru, se raportează neîncetat la voi doi. Proiectează viitorul alături de tine, nu uită niciodată că freziile sunt florile tale preferate și știe că tu ești cel mai frumos și complet Univers al existenței sale. Acesta este motivul pentru care nu te lasă singură, niciodată, nicio clipă. Observă, te rog, că imediat cum simte ca ești departe te aduce alături în miliarde de îmbrățișări în care tu, draga mea, te simți unică. Nu lăsa din gândul tău să plece un bărbat ca acesta pentru că..
Te iubește! Nu are nevoie de niciun cuvânt, de nicio carte sau citat extras din poeziile eminesciene. El este Eminescu pentru tine. El este poetul care zi de zi recită versurile sentimentelor față de tine, rimează și ritmează fapte neobosite ale iubirii eterne. El este tot ce ți-ai dorit, este visul tău, este inima ta, este omul care te transformă în cea mai frumoasă floare de pe Pământ. Încă nu crezi că…
Te iubește?! Ba da! Nici nu ai idee! Atât de mult încât deseori îl vezi cum se fâstâcește și plin de emoții încearcă să aducă pe chipul tău fericirea.Tu ești acasă! Lângă tine devine alt om, mai bun, mai frumos, mai El. Tu ești bucuria lui, motivul principal pentru care abia așteaptă să descopere orice loc din lumea aceasta alături de tine.
Iubește-l! Ești totul pentru el!