Gwyneth Paltrow ( 27 septembrie 1972, 46). Astăzi, despre o sărbătorită pe care o admiră întreaga lume pentru distincția, farmecul, eleganța, rafinamentul și talentul de actriță, iată modul nostru de a-i ura „La mulți ani!”

Pe Gwyneth Paltrow o știm din filme precum „Se7en”, „Emma” și „Marile speranțe”. În 1999, a câștigat un premiu Oscar pentru rolul ei din „Shakespeare in Love”, pe care l-a realizat magistral. E una din blondele preferate ale Hollywood-ului, una din cele mai apreciate actrițe de cinema, favorită a cinefililor din întreaga lume, una dintre femeile cu o charismă aparte și un stil cu totul aparte între actrițele celebre astăzi.

Sursă foto: mylusciouslife.com

Cine este Gwyneth Paltrow, în viața reală?

Gwyneth Kate Paltrow s-a născut la 27 septembrie 1972, în Los Angeles, California, ca fiică a actriței câștigătoare a premiului Tony, Blythe Danner și a producătorului de televiziune Bruce Paltrow, și a început să joace încă de la o vârstă fragedă, debutând la 5 ani într-un teatru din munții Berkshire din Massachusetts, unde mama ei era actriță.
Pe măsură ce a crescut, frumusețea înfloritoare a lui Paltrow și dezvoltarea talentului de actorie au făcut-o să câștige roluri de film, începând cu „Shout” și „Hook” în 1991. După un loc bine primit alături de mama ei, în miniseria de televiziune „Cruel Doubt” (1992), Paltrow a decis să abandoneze studiile de istorie artistică la Universitatea din California din Santa Barbara pentru a se dedica actoriei.

Cu mama ei, Blythe Danner

O fulgerătoare poveste de dragoste cu Brad Pitt a ajutat-o ​​pe Paltrow să se îndrepte spre celebritate, astfel încât început să câștige roluri în „The Pallbearer” (1996), „Emma” (1996), „Marile speranțe” (1998), „Doors Sliding” (1998) și „A Perfect Murder” , cu Michael Douglas. Paltrow și-a confirmat statutul de superstar cu performanța din „Shakespeare in Love” („Shakespeare îndrăgostit”) din 1998, ca muză capricioasă a bardului. Rolul i-a adus un Oscar pentru cea mai bună actriță și renumele de la Hollywood.

Șarmanta blondă și-a regăsit numele și în  coloanele de bârfe ale presei, datorită relațiilor furtunoase atât cu Pitt, cât și cu Ben Affleck, co-scenaristul câștigător al Oscarului pentru „Good Will Hunting” (1997). Affleck a apărut, de asemenea, într-un rol relativ mic în „Shakespeare in Love”. Pentru că iubirea e imprevizibilă, el și Paltrow s-au despărțit amiabil la începutul anului 1998, după o poveste de dragoste de peste un an.