Glumind și alintându-se pe seama implicării sale în rolul Jonathan Fraser din proaspătul serial ”The Undoing”, Hugh Grant declara, zilele trecute, la The Graham Norton Show:

Hugh Grant, rol de milioane în ”The Undoing”

Am făcut treaba asta, parțial, pentru a scăpa de copiii mei mici, deoarece sunt epuizanți la vârsta mea.

Dar adaugă apoi și prețul plătit pentru ”evadare”:

M-am gândit că ar fi minunat să fac o pauză, dar de fiecare dată când ajung la New York îmi e atât de dor de ei încât sunt varză, fiecare scenă devine, brusc, un indiciu pentru a-mi da lacrimile. Până și o cafea cerută la intrarea într-o cafenea e suficientă pentru a le declanșa!”

Emoționante cuvinte din partea unui tătic de 60 de ani!

Mergând mai departe cu detaliile privind modul în care emoțiile îl copleșesc atunci când se află departe de copii, el adaugă: După o carieră întreagă în care n-am fost capabil să adun o singură emoție, acum, la bătrânețe nu le mai pot opri.

Hugh Grant și soția Anna Eberstein

Este ceva care are de-a face cu copiii sau cu dragostea, sau cu soția mea, ceva ce nu pot ține la distanță”.

The Undoing

The Undoing”, care se difuzează pe HBO, a luat lumea televiziunii cu asalt. Povestea (bazată pe romanul You Should Have Known de Jean Hanff Korelitz), cu titlul în românește ”De la început”, ne ține cu sufletul aproape de gură, așteptând următoarea zi de luni nu doar pentru a începe o nouă săptămână, mai promițătoare, ci și pentru a urmări familia Fraser care este prinsă într-o anchetă tulbure și răscolitoare. „The Undoing” este un serial de televiziune american de dramă psihologică, lansat în 2020. A fost creat de David E. Kelley și regizat de Susanne Bier. Serialul este o adaptare a romanului „You Should Have Known” scris de Jean Hanff Korelitz și a fost difuzat pe HBO.

„The Undoing” a fost în general bine primit de critici pentru interpretarea actorilor, în special cea a Nicole Kidman și Hugh Grant, precum și pentru tensiunea și intrigile sale. Cu toate acestea, ca multe drame psihologice, a avut și critici mixte în ceea ce privește unele aspecte ale poveștii și dezvoltarea personajelor.

Grace Fraser (interpretată de Nicole Kidman) și soțul ei Jonathan Fraser (Hugh Grant) par să aibă viața ideală împreună cu tânărul lor fiu, Henry. Dar când Elena Alves (Matilda De Angelis), mama unui copil de la Reardon, școala unde merge Henry, este ucisă, viața familiei Fraser o ia razna. În acest moment, personajul lui Hugh, Jonathan, este principalul suspect în ancheta crimei.

 

Hugh Grant și Nicole Kidman – The Undoing

Un cartof copt

Hugh a vorbit și despre faptul că a avut Covid-19 și despre cum a fost ”foarte curajos” în legătură cu asta.

A fost chiar la început, de fapt nu știam ce este. Mi s-a părut o gripă ușoară și apoi o pierdere completă a mirosului, destul de alarmantă, care a culminat cu faptul că mi-a dat așa bătăi de cap tot adulmecând și gândindu-mă:’ Trebuie să fie ceva aici ‘, să mă pulverizez în față cu Chanel-ul soției și să constat că nu miros nimic.”

Este același tip care spune lucruri grave pe un ton ușor ironic, poate prea forțat glumeț, care le face să pară lipsite de o importanță atât de evidentă în fapt…

A fost puțin plictisitor, dar apoi am gătit pentru că a fost lockdown și nu avea să fie niciodată delicios. Am gătit în fiecare noapte timp de patru luni și a fost un cartof copt. Asta a fost!

De ce înșeală bărbații? De ce înșeală femeile? Cine e de vină? Care e soluția ieșirii din triunghiul conjugal?
Și multe altele, inclusiv o listă generoasă de filme bune pe aceeași temă.🔥🔥🔥

Infidelitatea

(sursa)