Poate fi oricine. Poate lua orice formă și orice conținut. Cu atitudinea, parfumul și  eu-ul acordate perfect.

Știu, am mai spus-o, dar îmi place să o repet zilnic, înnoit.

Poate fi Beethoven, Eros Ramazotti, Schubert, Queen, Vivaldi, Beatles, AC/DC, Whitney Houston, Carlos Gardel, Guns n’ Roses, Bach, Vaya con Dios, Chopin … și numai Dumnezeu mai știe cine. Pentru că este creația lui.

Astăzi –  Star Wars!

https://www.youtube.com/watch?v=BOsTBddc1Wc

Concepută de George Lucas, Războiul stelelor (Star Wars) este seria de filme științifico-fantastice despre spațiul cosmic din exteriorul și  … din interiorul nostru. Primul film al seriei a fost difuzat în 25 mai 1977 de 20th Century Fox și a devenit un fenomen de cultură populară, răspândit în lumea întreagă, după care au urmat încă două filme, difuzate la distanță de trei ani. La șaisprezece ani după difuzarea ultimului film din trilogie, a fost difuzat primul film dintr-o nouă trilogie a cărei acțiune se petrece înaintea celei dintâi, tot la o distanță de trei ani, iar ultimul film a fost difuzat în 19 mai 2005.

În 2012, compania Walt Disney a cumpărat Lucasfilm, obținand astfel dreptul de a distribui toate filmele viitoare. Astfel, în 2015 a fost începută o a treia trilogie care are loc după evenimentele celei originale. În 2016 a fost începută o serie de filme Războiul stelelor, care formează trilogia „antologică”. Ele au loc între evenimentele filmelor principale (episoadele). Singurele filme antologice lansate pană acum sunt „Rogue One” și „Solo”.

Deja mă doare capul.

Dar te iubesc, David Garrett!