Intro: Câte se pot întâmpla într-o zi! Azi ești, mâine poți să nu mai fii decât o amintire tristă, un coșmar sau, după caz, o imagine fugară pe care unii nici măcar nu doresc s-o simtă ca făcând parte din trecutul lor. Anul trecut în ziua asta radiai de fericire, nu-i așa? Ce repede a trecut timpul!

Trecutul fiecăruia, da, e partea lui de Paradis sau de Infern, depinde însă ce fel de amintire rămâi, sau, după caz, cât de mult prezent ai rămas în viața celorlalți. Sau a celuilalt, cel cu care împarți zilele, pâinea și cafeaua de dimineață. Așa că atenție mare, când vrei să-ți faci un bine, dacă nu cumva îți sapi, în acelaşi timp, groapa. Pentru că nu există fericire mai mare decât aceea de a face cât mai mulți oameni fericiți în jurul tău, și păcat mai mare decât acela de a distruge totul în jur, din cauza lăcomiei, a preocupării unice pentru propria ființă. 

Frumos citatul zilei:

Poate că iubirea e atunci când, după ce ai stins lumina la baie şi ţi-ai văzut ochii obosiţi în oglindă, alţi ochi îi privesc pe ai tăi de undeva din întunericul apropiat. Şi eşti împăcat cu asta şi nu mai tânjeşti după nimic altceva. Poate că iubirea e când nu-ţi mai eşti ţie în oglindă.

Tudor Chirilă

SYLVÈRE AZOULAI , 01/01/2014 , 12/31/2014 , WORLDWIDE , FOR BTL (BOUTIQUE, TRADE AND WEB) USAGE

*

S-A ÎNTÂMPLAT ÎN 31 OCTOMBRIE … CU 51 DE ANI ÎN URMĀ …

Sunt atras de necunoscut, dar îmi iau măsuri de precauție.” (Jimmy Page)

‘Led Zeppelin II’ este al doilea album al trupei de rock engleză Led Zeppelin, lansat la 31 octombrie 1969 în Marea Britanie. Sesiunile de înregistrare pentru album au avut loc în mai multe locații din Regatul Unit, din ianuarie până în august 1969.
Albumul a expus stilul muzical în evoluție al trupei cu material derivat din blues și sunetul bazat pe riff-ul de chitară. Șase din cele nouă piese au fost scrise de trupă, în timp ce celelalte trei au fost reinterpretări ale melodiilor blues din Chicago de Willie Dixon și Howlin ‘Wolf.
Led Zeppelin II a avut un succes comercial și a fost primul album al formației care a ajuns pe primul loc în topurile din Marea Britanie și SUA. La 15 noiembrie 1999, albumul a fost certificat 12 × Platinum de către Recording Industry Association of America (RIAA) pentru vânzări de peste 12 milioane de exemplare. Critica muzicalā citeazā ‘Led Zeppelin II’ drept unul dintre cele mai mari și mai influente albume din toate timpurile.

SĀRBĀTORITUL ZILEI … 🥂🎂

Unul dintre rolurile pe care le-am avut întotdeauna în trupă a fost acela de a atenua stângacia socială. Când nimeni nu vrea să vorbească cu publicul, o fac eu, fac glume și îmi pun zâmbetul.” (Magne Furuholmen)

Magne Furuholmen (născut la 1 noiembrie 1962) este un muzician și artist vizual norvegian. Detine titlul de Cavaler Prima Clasă a Ordinului Sfântului Olav acordat de Regele Harald pentru serviciile aduse muzicii norvegiene și succesul său internațional. Furuholmen, mai cunoscut fanilor sub numele său de scenă Mags, este tastaturistul trupei synthpop/rock A-ha și a co-scris hituri precum ‘Take On Me’, ‘Stay on These Roads’, ‘Manhattan Skyline’, ‘Cry Wolf’, ‘Forever Not Yours’, ‘Analog (All I Want)’, ‘Minor Earth Major Major Sky’, ‘Touchy!’, ‘You Are the One’, ‘Move To Memphis’ și ‘Foot of the Mountain’.
Furuholmen este, de asemenea, un artist vizual cu expoziții organizate în Norvegia, Marea Britanie și în alte părți ale Europei. Opera sa este reprezentată în instituții publice și private și în muzee din întreaga lume, printre care arhivele de stat norvegiene, Bibliothèque Nationale de France și altele. În 2016, Magne Furuholmen a creat cel mai mare parc de sculpturi ceramice din Scandinavia, intitulat „Amprente”, care se află în Fornebu, în afara capitalei Oslo. În 2017, Universitatea Agder din Norvegia i-a acordat titlul de doctor pentru contributia artisticā semnificative adusā artelor.

Bilanț Sars-Cov2 România. 2020.

În ultimele 24 de ore, în România au fost înregistrate 5.753 de cazuri noi de infectare cu coronavirus. Situația este dramatică la terapie intensivă, unde sunt internate 923 de persoane…. Potrivit datelor publicate sâmbătă de Grupul de Comunicare Strategică, peste 5.500 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore. 172.513 pacienți au fost declarați vindecați.

Later edit: a murit actorul Sean Connery: „Râsul ucide frica şi fără frică nu poate exista credinţă. Căci fără frica de diavol nu mai e nevoie de Dumnezeu.”

Data nașterii: 25 august 1930, Fountainbridge, Edinburgh, Regatul Unit
Data morții: octombrie 2020, Bahamas

Citiți mai multe despre Coronavirus