„Totul este despre dragoste. Ori suntem îndrăgostiți, visăm la dragoste, ne vindecăm cu ea, ne-o dorim sau reflectăm la ea. Despre asta se referă acest album.”

Michael Bublé

Call me irresponsible
Call me unreliable
Throw in undependable, too
Do my foolish alibis bore you?
Well, I’m not too clever, I
I just adore you
So, call me unpredictable
Tell me I’m impractical
Rainbows, I’m inclined to pursue
Call me irresponsible
Yes, I’m unreliable
But it’s undeniably true
That I’m irresponsibly mad for you
Do my foolish alibis bore you?

Michael Bublé, unul dintre cei mai senzuali cantautori din lume.

Girl, I’m not too clever, I
I just adore you

Call me unpredictable
Tell me that I’m so impractical
Rainbows, I’m inclined to pursue
Go ahead, call me irresponsible
Yes, I’m unreliable
But it’s undeniably true
I’m irresponsibly mad for you
You know it’s true
Oh, baby, it’s true
Sursă: LyricFind
Compozitori: James Van Heusen / Sammy Cahn
Versurile cântecului Call Me Irresponsible © Sony/ATV Music Publishing LLC
Ce mai face acum cântărețul? S-a dedicat cea mai mare parte din timp familiei și fiului său, care are mare nevoie de atenția părinților: ”Am fost mereu foarte vocali referitor la importanţa familiei şi a dragostei faţă de copiii noştri. Luisana şi eu ne vom dedica timpul şi toată atenţia acum pentru a-l ajuta pe Noah să se facă bine”, se mai arată în declaraţia publicată”În aceste momente complicate, nu vă cerem decât să vă rugaţi pentru noi şi să ne respectaţi intimitatea. Avem un lung drum de parcurs şi sperăm că, prin ajutorul familiei, prietenilor şi fanilor din întreaga lume, să câştigăm această bătălie, cu voia lui Dumnezeu”, spunea artistul la scurt timp după ce a primit diagnosticul fiului său.
Dar acum Noah e bine, și, moștenind talentul tatălui său, îl ajută în activitatea muzicală. Mama lui, actrița argentiniană Luciana Lopilato, așteaptă al patrulea copil, spre bucuria tuturor.
”Higher” e o piesă despre care Michael Bublé mărturisește: „Aceasta este o oportunitate minunată de a vă mulțumi tuturor pentru sprijinul, dragostea și pentru toate rugăciunile voastre. „Higher” este reprezentarea fericirii din inima mea. Este o scrisoare de dragoste către lume pentru că este un moment minunat din viața mea. Eram în timpul băii cu copiii și fiul meu Noah mi-a spus că a scris un cântec. A început să o cânte și mi s-a părut o melodie grozavă. Luni mai târziu, i-am cântat melodia unui compozitor foarte faimos. și a mai spus că e minunată. În 30 de minute, am avut o melodie terminată care a devenit cel mai mare hit  radio pe care l-am avut de peste 20 de ani în cariera mea. Toate datorită talentului Noah, care a învins cancerul.”