Individualitatea – poarta spre nepăsare!

Astăzi este despre tine! În fiecare zi trebuie să nu uiți să vorbești despre tine și să te gândești la eul tău! Da, cu tine vorbesc! Cea care lupți până la epuizare pentru a deveni ceea ce îți dorești: un altfel de om, un profesionist atent la fiecare detaliu al vieții tale.
TU, femeie! Frumoasă, inteligentă, puternică! Nu renunța niciodată, la nimic, la niciun vis, la niciun țel pe care ți l-ai propus în viață! Nu lăsa pe nimeni și nimic să îți fure aura pe care cu atâta pasiune și implicare ți-ai creat-o! Ai mizat pe bunătate și pe înțelegere! Ți-ai deschis inima sperând mereu la ceva mai frumos, dar din păcate, individualitatea devine o nouă modalitate de a trăi.
Nu mai vorbim despre „împreună”. Zgâriem cu gheare ascuțite „eu, individul” pe sufletele bune, care își pun toată ființa în tot ceea ce fac. Ești atât de TU, vibrezi și emani atâta energie pozitivă încât Universul aruncă, din cer, pentru tine, miliarde de raze de soare ce mângâie fiecare simț și gând.
Au fost atâtea momente când ai luat-o de la capăt, deoarece mereu ai mers înainte cu gândul că tu ești o sumă de experiențe, de trăiri autentice, de sentimente reale pe care le oferi în dar celor pe care îi iubești nemăsurabil. Scumpo, în sufletul tău domnește egalitatea, bunătatea, respectul și iubirea.
Tu nu ai nevoie de nimeni să îți spună aceste lucruri, pentru că tu le știi, le simți, le ai în sânge, sunt tatuate pe epiderma ta în fiecare moment al vieții tale. Nu le irosi! Sunt ale tale!
Trebuie să te aștepți ca binele dorit celorlalți să se întoarcă împotriva ta, deoarece suntem diferiți! Nu putem fi toți la fel, pentru că, astfel, am distruge noțiunile de „echipă”, „parteneriat”, „relație”, aportul fiecăruia dintre noi la viața celuilalt fiind nul. Nu monta pe un piedestal dorințele și nevoile altora, ci contribuie cu felul tău de a fi la construirea unei relații frumoase!
Dacă simți că nu este acolo locul tău, pleacă, pentru că cea mai importantă ești tu și felul cum te raportezi la cel din fața ta! Altfel, totul va deveni în timp doar o cale sigură spre singurătate emoțională într-un parteneriat bazat pe un schimb neechitabil de sentimente.
Pe scena vieții tale ești prezentă doar tu și persoanele care te iubesc. Nu oferi bilet la loja VIP celor care doar vor să intre cu bocancii în sufletul tău, să pășească după bunul plac și propriile reguli. Locul lor este afară, la ușa inimii tale, la care o să bată o veșnicie, deoarece cei care știu să aprecieze nu vor fi nevoiți să deschidă aceiași poartă.
Ei îți vor lua sufletul și îl vor îmbrățișa cu dragoste, îl vor proteja, vor avea grijă de el! Aceia nu vor avea motiv să cotrobăie în fiecare colțișor pentru că sufletele voastre se vor alipi și vor merge înainte, împreună!
În ecuație, printre atâtea necunoscute, TU, draga mea, ești cea mai importantă generatoare de sens și înțeles al existenței tale, ești forța și puterea, reprezentanta unor valori și principii sănătoase.