Trebuie să meriți – să o meriți!

Te simte, pe tine, om care vrei să intri în viața ei. Analizează felul cum gândești, cum vorbești și cum te comporți. La porțile sufletului ei nu poate să bată oricine, și mai mult de atât, să aibă acces liber la a-l explora fără vreo condiție sau restricție.

Este în măsură să nu vrea și să te țină departe de ea pentru un moment, o perioadă sau pentru toată viața. Se încarcă zi de zi cu energia ta și a tuturor celor din jur, de aceea începe să se elibereze de valul de idei, de mesaje pe care cu greu și le însușește. Nu fii tu aura negativă din viața ei.

Se va gândi întâi la ea și foarte târziu la tine, deoarece nu va uita niciodată luptele interioare care au pus-o de cele mai multe ori la pământ, clipele când singură s-a ridicat și a mers înainte, devenind ceea ce este astăzi: o femeie independentă care are nevoie de la tine doar de timp.

Timp din timpul tău!

Îți va oferi statutul pe care îl meriți, acela de Necunoscut. Te lasă să muți primii pioni pe tabla de șah. Ea stă în umbră și privește cum îți dai singur șah mat sau cum construiești un joc corect, căruia s-ar putea să se alăture.

Da! Știe ce vrea, va fi extrem de rațională și nu va accepta niciodată prietenii false sau oameni ce urmăresc doar interese personale. Va fi EA și nu te va lăsa să-i evapori sentimentele și gândurile. Nu îți va permite să ștergi cu buretele puterea și forta ei imensă de a iubi.

Asta pentru că poate iubi! Enorm! Profund! Vei găsi în fiecare celulă a corpului ei doze mari de iubire. Se va hrăni cu fericirea și liniștea sufletului tău.

Este în măsură să spună stop unei iubiri false, ascunse în spatele unor vorbe fără sens și mimate în gesturi care nu fac decât să umple golurile unei prăpastii adânci. Îi place să exploreze înălțimile, să navigheze pe limită, să se dedice complet, deși nu face decât să alunece din nou!

Dar riscă! Pentru o iubire de o viață riscă, devenind inumană! Va fi un un suflet sufocat de dragoste interioară, cu milioane de gânduri și scenarii despre sine și voi doi. Va crea presiuni în interior care vor emana fiori ai nebuniei, ai dorinței unui viitor complet pictat pe o pânză în ulei numit tablou al fericirii.

Vei fi lumea ei, cea mai strălucitoare stea din galaxie, dar pentru asta, trebuie mai întâi să meriți – să o meriți!

Citiți și Indira, fata în sari roșu…