Studiile arată că dintre toate lucrurile pentru care ne îngrijorăm în viață, 87% nu se petrec, 7% se petrec cu adevărat, 6% vor avea o oarecare influență asupra rezultatului final.
Abordează frica evaluând semnificația ei exactă: falsă, dovedită, aparentă sau reală.
Ce este frica? O reacție fizică față de consecințele nedorite la care te gândești. Ia naștere în creier și tot acolo își găsește sfârșitul. Tot ceea ce gândești se transformă în hormoni. Poți crea cortizol (hormon al stresului), adrenalină sau endorfine (moleculele fericirii).
Revenind la frică, majoritatea îngrijorărilor nu se vor materializa, deci ele nu sunt decât dovezi false, aparent reale.

tumblr.com

Gândurile negative au o putere de materializare mare. Fie că te gândești la ceea ce nu vrei să se întâmple, fie că manifești ură față de alții, judecăți sau furie, toate aceste lucruri își vor găsi corespondență în viața ta.
Și dacă poți alege orice, de ce să alegi răul?

Nutrind emoții pozitive acestea te vor duce către casa lor, pozitivă, caldă, sigură, pe când, alegând emoțiile negative acestea te vor arunca într-o cușcă plină de fiare înfometate. Poate că vei scăpa cu viață, dar semnele luptelor vor rămâne.
Deci, când privești în spate zâmbești sau numeri cicatrici?
Și știind că poți alege oricând altceva, ce alegi?

Citiți și Găsește parte din sufletul tău…