Dacă cei patru membri ai grupului muzical afro-american de soul, The Contours, ar putea trage cu ochiul la incredibila aventură a piesei ”Do You Love Me” și la ce a putut stârni ea, în 2020, până și-n oasele unui robot, s-ar face, pe loc, ”mashed-potatoes” :))

De unde s-a plecat

Piesa a fost scrisă de Berry Gordy, directorul casei de discuri Motown, pentru The Temptations, aceștia nereușind să ajungă, culmea!, la sesiunea de înregistrare.

În același timp, dar într-un alt studio Motown, grupul The Contours sosiseră pentru a înregistra ”It Must Be Love”, însă Berry Gordy a avut o scânteie – le-a cerut să înregistreze ”Do You Love Me”. Era în 1962!

Do You Love Me” a devenit unul dintre primele hituri ale Motown, sunetul său sexy răzbătând printre ofertele topurilor dominate de artiști precum Neil Sedaka și The Four Seasons.

Când ai un pepene în brațe, stai și te uiți

La 26 de ani după ce a fost înregistrat inițial, ”Do You Love Me” a fost relansat într-o scenă de pomină, în filmul Dirty Dancing, din 1988.

Acesta a fost un cântec grozav pentru o scenă de dans din acea epocă. Cu el, mulțimea se aprindea, pur și simplu.

Ah, shake it, shake it baby
Ah, you’re driving me crazy
Ah, don’t get lazy
I can mash-potatoe
And I can do the twist
Well now tell me baby
Mmm, do you like it like this
Tell me
(Tell me)
Tell me
Do you love me?

Până și-n oasele unui robot

Într-un uimitor videoclip de dans care face parte din celebrarea unei realizări inginerești incredibile și, în parte, reclamă pentru compania de robotică, Boston Dynamics a arătat patru dintre roboții săi care efectuează mișcări de dans complet coregrafiate la hitul ”Do you love me”.

MIT (Massachusetts Institute of Technology) își vinde roboții reali la depozite, poliție, laboratoare și fabrici pentru a îndeplini sarcini mai bine și mai sigur decât ar putea omul.
Demonstrația e demențială, nu știi dacă să râzi sau să plângi, oricum rămâi cu gura căscată văzând cât de departe au ajuns abilitățile roboților Boston Dynamics.

S-au  întors cei patru de la The Contours, din viitor, să ne scuture?!

You broke my heart
‘Cause I couldn’t dance
You didn’t even want me around
And now I’m back
To let you know
I can really shake ‘em down

foto tumblr.com