Bruno Mars- „Just the way you are”

Acesta a fost primul debut a lui Bruno sub adevăratul său nume. Cântecul a fost scris de The Smeezingtons, Needlz și Khalil Walton. Artistul este, de asemenea, membru al trio-ului The Smeezingtons.

Melodia „Just the way you are” a fost, la început, scrisă cu Cee-Lo Green, dar cântărețul Gnarls Barkley nu a simțit că ar fi potrivită pentru el. „Eu cred că această piesă i se potrivește mult mai bine lui Bruno Mars, așa cum „Fuck You” este mai potrivită pentru mine. Nu cred că el ar fi putut cânta, de exemplu, piesa care mi se potrivește mie.”, a spus Green pentru revista Billboard.

tumblr.com

Acesta a fost și primul său debut ca solist. Când „Just the way you are” a atins topul The Billboard Hot 100, el a devenit al treilea bărbat solist care a ajuns în această poziție cu un hit solo lansat în 2010.

Mars a spus pentru 4Music: „Sunt un mare fan al pieselor simple. Când am scris Just the way you are nu m-am gândit la nimic pătrunzător sau poetic. Doar spuneam o poveste. Pregătiți-vă să vă îndrăgostiți.”

Gazda radioului 97.1 l-a întrebat pe Bruno cum i-au venit ideile pentru acest cântec. El a spus: „Ei bine, știi, sunt un mare fan al melodiilor clasice de dragoste. Sunt un mare fan al melodiilor care se îndreaptă doar către tema pe care o reprezintă. Iar, Just the way you are… nu are nimic extraordinar de uimitor, dar cred totuși că  spune ceva care nu este la fel cu toate celelalte, care presupun doar faptul că le dezvăluie fetelor că sunt frumoase.”

La Premiile Grammy în 2011, acesta și-a cântat piesa înainte de a câștiga la Male Pop Vocal Performance.

Oh, her eyes, her eyes make the stars look like they’re not shinin’
Her hair, her hair falls perfectly without her trying
She’s so beautiful and I tell her everyday
Yeah, I know, I know when I compliment her she won’t believe me
And it’s so, it’s so sad to think that she don’t see what I see
But every time she asks me „Do I look okay?”
I say
When I see your face
There’s not a thing that I would change ‘cause you’re amazing
Just the way you are
And when you smile
The whole world stops and stares for a while
‘Cause girl you’re amazing
Just the way you are
Yeah
Her lips, her lips, I could kiss them all day if she’d let me
Her laugh, her laugh she hates but I think it’s so sexy
She’s so beautiful, and I tell her everyday
……………

Traducere și adaptare: Anamaria Todescu.

Citiți și despre Jon Bon Jovi…