„Cred că avem două misiuni foarte importante în viață; una este să aflăm cine suntem cu adevărat, iar cealaltă este să gustăm și să experimentăm cât mai mult din viață.” (David Coverdale)

David Coverdale, născut la 22 septembrie 1951, este un cântăreț englez de rock, remarcat, mai ales, pentru vocea sa puternică cu nuanțe de blues, si cunoscut ca vocalist al formatiei de hard rock Whitesnake, pe care a fondat-o în 1978. Înainte de Whitesnake, Coverdale a fost solistul grupului Deep Purple, din 1973 până în 1976, după care si-a început cariera solo. Colaborarea sa cu Jimmy Page s-a materializat printr-un album certificat Platinā în 1993. În 2016, cā membru Deep Purple, Coverdale a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame, susținând unul dintre discursurile de inducție ale formației.

„Viaţa este formată în proporţie de 10% de ceea ce faci şi 90% de felul în care faci ceea ce faci.” (Irving Berlin)

Compozitorul Irving Berlin a murit în somn la casa sa din orașul Beekman Place din Manhattan, la 22 septembrie 1989, din cauze naturale, la vârsta de 101 ani.
Irving Berlin, născut Israel Beilin (11 mai 1888 – 22 septembrie 1989) a fost un compozitor și textier american, considerat pe scară largă unul dintre cei mai mari compozitori din istoria Americii. Muzica sa face parte din patrimoniul american, „Great American Songbook”. Născut în Rusia Imperială, Berlin a ajuns în Statele Unite la vârsta de cinci ani. A publicat prima sa melodie, „Marie from Sunny Italy”, în 1907, primind 33 de cenți pentru drepturile de publicare și a avut primul său hit internațional major, „Alexander’s Ragtime Band”, în 1911.
De-a lungul carierei sale de 60 de ani, el a scris aproximativ 1.500 de melodii, inclusiv partituri pentru 20 de emisiuni originale de pe Broadway și pentru 15 filme. Multe melodii au devenit teme și imnuri populare, inclusiv „Alexander’s Ragtime Band”, „Easter Parade”, „Puttin’ on the Ritz ”, „Cheek to Cheek ”, „White Christmas ”, „Happy Holiday ”, „Anything You Can Do”.