Bel-Esprit

Termeni și Condiții

ASPECTE GENERALE

 

 

Data intrării în vigoare: 01 septembrie 2018

 

 

  

Utilizarea site-ului ca vizitator şi accesul la serviciile oferite de acesta presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii, cu toate consecinţele care decurg din acceptarea acestora.

 

Termenii şi condiţiile de utilizare pot fi actualizate oricând de către deţinător, iar accesarea sau utilizarea site-ului presupune acceptarea necondiţionată a termenilor şi condiţiilor în formă şi conţinutul afişat la momentul accesării/utilizării. Anumite caracteristici sau categorii ale siturilor vizate pot fi supuse unor termeni sau reguli suplimentare, termeni sau reguli, care vor fi postate pe site în legătură cu astfel de caracteristici sau categorii. Acest site este oferit în formă în care se prezintă la accesarea să de către utilizatori, fără nici un fel de alte garanţii. 

Deţinătorul siteului nu este şi nu poate fi făcut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilităţi sau alte lipsuri ale acestui site sau ale conţinutului afişat. Dacă folosiţi serviciile sau informaţiile oferite de acest site, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de către dumneavoastră a termenilor şi condiţiilor în formă şi conţinutul afişat la momentul utilizării şi garantaţi că aveţi dreptul, autoritatea şi capacitatea de a intra în acest acord (Termeni şi condiţii de utilizare a siteului) precum şi de a accesa şi utiliza siteul.

 

 

DACĂ NU SUNTEŢI DE ACORD CU TOATE PREVEDERILE ACESTUI ACORD (Termeni şi condiţii de utilizare a siteului), aveţi opţiunea să NU accesaţi şi /sau nu utilizaţi siteul. 

 

 

 

 

UTILIZAREA SITEULUI

 

 

În timpul utilizării site-ului şi a serviciilor sale, dumneavoastră, utilizatorul, vă angajaţi să respectaţi legile în vigoare şi să nu desfăşuraţi activităţi de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol bună funcţionare a site-ului, a serverului, securitatea informaţiilor etc.; vă angajaţi să nu modificaţi, copiaţi, distribuiţi, transmiteţi, afişaţi, publicaţi, reproduceţi, creaţi produse derivate sau să vindeţi orice fel de informaţii sau servicii obţinute prin intermediul site-ului; vă angajaţi să suportaţi orice costuri adiţionale legate de utilizarea site-ului.

 

Tentativa de hackuire împotriva Bel-Esprit sau a contului unui membru al sitului este interzisă şi sancţionabilă. În acest caz, prevenim întotdeauna poliţia, chiar dacă eşti minor. Prin comiterea unor asemnea ofense, rişti o pedeapsă cu închisoarea sau/şi o amendă.

 

 

 

PROTECŢIA PROPRIETĂŢII INTELECTUALE 

 

 

Conţinutul şi designul Site-ului precum şi orice alt material având legătură cu Site-ul publicate pe site sau trimis dumneavoastră prin email sau furnizat dumneavoastră în orice altă modalitate – ca, spre exemplu: articole, design şi orice alte materiale la care ne vom referi în continuare ca la “Conţinut Site“, aparţin Site-ului şi colaboratorilor săi – acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor – (drept de autor) şi sunt protejate de legislaţia privind proprietatea intelectuală. Nu puteţi utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele fără a deţine o permisiune din partea deţinătorului Site-ului și/sau a partenerilor.

 

În condiţiile în care dumneavoastră publicaţi conţinut pe Site, declaraţi că: 

 

  • Acordaţi Site-ului o licenţă neexclusivă, gratuită, nelimitată în timp şi spaţiu, pentru toate drepturile de autor asupra conţinutului publicat de dumneavoastră pe Site. Prin trimiterea materialului, înţelegeţi şi sunteţi de acord cu faptul că transmiteţi siteului un drept de autor neexclusiv şi nelimitat în timp, dreptul de a publica, republica şi menţine materialul în Site, câtă vreme există Siteul, precum şi un drept neexclusiv şi nelimitat în timp de a publică, republica, traduce şi utiliza materialul în orice alt site precum şi orice fel de publicaţie a deţinătorului siteului.·    

   

  • Garantaţi că sunteţi autorul conţinutului publicat sau că aveţi dreptul de a-l publică pe Site·        

 

  • Exoneraţi de răspundere Site-ul cu privire la orice plângere făcută de terţi cu privire la conţinutul publicat de dumneavoastră şi găzduit de Site şi veţi fi ţinut răspunzător faţă de deţinătorul siteului, terţi îndreptăţiţi şi/sau autorităţi cu privire la conţinutul publicat de dumneavoastră şi găzduit de Site.

 

 

Site-ul îşi rezervă dreptul de a corecta, modifică sau şterge conţinutul postat de dumneavoastră, fără informarea dumneavoastră. Siteul aparţine Deţinătorului sau licențiatorului şi este protejat conform legislaţiei în vigoare. Este interzisă utilizarea denumirii, mărcii de către orice terţă persoană, în orice mod, fără un acord scris din partea deţinătorului. 

 

Deţinătorul poate pune spre vânzare prin intermediul site-ului produse proprii sau oferite de alţi producători sau furnizori (denumiţi în continuare Terţi furnizori). Aceştia pot avea drepturi de marcă asupra denumirii produselor şi/sau a serviciilor puse la dispoziţie, drepturi pe care sunteţi obligat să nu le încălcaţi. De asemenea, înţelegeţi şi sunteţi de acord că terţii furnizori sunt responsabili cu privire la imaginile sau detaliile tehnice ale produselor furnizate şi că le veţi adresa lor orice fel de plângere care vizează conţinutul furnizat de aceştia. 

 

 

UTILIZAREA CONŢINUTULUI SITEULUI 

 

Puteţi copia şi printa Conţinutul Site-ului (date, imagini şi orice alt tip de informaţii prezentate pe Site) doar pentru folosinţa dumneavoastră personală, lipsită de intenţie comercială, conform prevederilor legale. În orice alte cazuri, conţinutul Site-ului nu poate fi reprodus, modificat şi exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatări. 

 

Acţiunile descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obţinerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea Siteului: 

 

  • reproducerea sau stocarea Conţinutului, precum şi trimiterea acestui conţinut către orice alt website, server sau terţ, orice alt mijloc de stocare a informaţiei. 
  • modificarea, publicarea, transmiterea, precum şi participarea la transferul, vânzarea, distribuţia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afişarea Conţinutului, în lipsa obţinerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastră. 
  • îndepărtarea însemnelor (inclusiv link-ul la articolul original) care atestă dreptul de autor al Site-ului asupra conţinutului.

 

Orice utilizare a conţinutului Siteului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul acord, este interzisă. 

 

Cererile de utilizare a conţinutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@bel-esprit.ro.(Atentie! Emailul trebuie sa conțină date reale și informații detaliate despre scopul in care doriți să folosiți conținutul.) 

 

 

PAGINA IN LUCRU 

 

 

 

Aveți întrebări?   

 

Bine ai venit!

Cel mai citit articol de astăzi -”ArtaCafelei.Italia”

Arta cafelei. Italia


           https://bel-esprit.ro/

This will close in 0 seconds