Frumusețea asta a avut o soartă tragică.
Selena Quintanilla-Pérez a fost o cântăreață americană care a obținut faima internațională ca membră a formației „Selena y Los Dinos” și pentru cariera ei solo în limba spaniolă și engleză.
Yolanda Saldívar, președinta fun clubului ei, a omorât-o, la 24 de ani, după ce familia a găsit dovezi că Saldívar a deturnat 60.000 $ din fan club și din buticuri, folosind cecuri false. După ce familia Quintanilla s-a confruntat cu ea, Saldívar a cumpărat o armă, a dus-o pe Selena într-o cameră de motel și a împușcat-o în spate. Deși doctorii au încercat s-o resusciteze, ea a fost declarată moartă din cauza pierderii de sânge și a unui stop cardiac.
Numită Regina muzicii de Tejano, contribuțiile sale la muzică și modă au făcut-o una dintre cele mai celebre artiste mexican-americane de la sfârșitul secolului al XX-lea.

Revista Billboard a numit-o „artistul latin de top” din deceniul 90, în timp ce, prin colaborarea cu firma de cosmetice MAC, a devenit cea mai bine vândută celebritate din istoria cosmeticelor. Media a numit-o „Tejano Madonna” pentru alegerile ei de îmbrăcăminte.
În 1997, Warner Bros. a lansat „Selena”, un film despre viața și cariera ei, în care au jucat Jennifer Lopez ca Selena și Lupe Ontiveros ca Saldívar.

https://www.youtube.com/watch?v=RYcgsdubcao&fbclid=IwAR3XBm9onTEZg008AkcyvIt8Wy0so8HEOTUwE3Xx8jTNKBoW8CavuXi9_J4

Ascultați și citiți și despre Dan Bitman (Holograf)