Obișnuim, la sfârșitul fiecărei zile, să recitim din întâmplările ei care ne-au atins inima.

Multe dintre ele se vor estompa odată cu trecerea timpului, puține vor rămâne fixate însă acolo unde nimic nu mai poate atinge acea profunzime. Suntem  supuși timpului, dar el nu știe că arma noastră împotriva trecerii este sufletul, care are el însuși o memorie imperturbabilă. Așa că nu uitați:

Ziua de mâine nu-i este asigurată nimănui, tânăr sau bătrân. Azi poate să fie ultima zi când îi vezi pe cei pe care-i iubeşti. De aceea, nu mai aştepta, fă-o azi, întrucât, dacă ziua de mâine nu va ajunge niciodată, în mod sigur vei regreta ziua când nu ţi-ai făcut timp pentru un surâs, o îmbrăţişare, un sărut, şi că ai fost prea ocupat ca să le conferi o ultimă dorinţă. Să-i menţii pe cei pe care-i iubeşti aproape de tine, spune-le la ureche cât de multă nevoie ai de ei, iubeşte-i şi tratează-i bine, ia-ţi timp să le spui „îmi pare rău”, „iartă-mă”, „te rog” şi toate cuvintele de dragoste pe care le ştii.

Gabriel Garcia Marquez

” You’re Still the One ” este un cântec scris și înregistrat de cântăreața canadiană Shania Twain, inclus în al treilea album de studio Come On Over (1997). A fost lansat în SUA în 27 ianuarie 1998 ca single country din albumul lui Twain și ca primul său single care va fi lansat pe piețele pop și internaționale. Singurul care a atins ajuns performanța de a se clasa al doilea, intrând în primul top zece al lui Twain, după Billboard Hot 100 din SUA. Deși nu a depășit niciodată graficul, cântecul este recunoscut ca cel mai de succes single crossover al lui Twain și este unul dintre cele mai de succes single-uri la radio country. Cântecul a fost scris de Twain și Mutt Lange și produs de Lange.

„You’re Still the One” a fost nominalizat pentru patru premii Grammy în 1999, câștigând două dintre ele. Și-a câstigat reputația de cel mai bun cântec country și cea mai bună interpretare vocală country feminină, pierzând primul loc în favoarea hitului, ” My Heart Will Go On ” a lui Celine Dion .

A fost clasat pe locul 46 în cele 100 de cântece ale VH1 din anii ’90 .

tumblr.com

Shania Twain (AFI: ʃəˈnaɪə ‘tweɪn), născută sub numele de Eilleen Regina Edwards la data de 28 august1965, este o cântăreață și textieră de origine canadiană. Ea a devenit foarte cunoscută în domeniul muzicii Pop Country odată cu lansarea celui de-al treilea album din cariera sa, intitulat Come on Over, care a fost comercializat în aproximativ 40 de milioane de exemplare pe plan internațional. Twain este singura interpretă care a reușit să obțină trei discuri de diamant în S.U.A., și se clasează pe locul secund în topul celor mai de succes artiști canadieni, prima fiind Celine Dion.

Până în prezent, Twain a fost aclamată de critici, care i-au acordat cinci premii Grammy, 27 premii BMI, iar produsele sale discografice au fost foarte comercializate pe plan internațional. În total, Twain a vândut peste 65 de milioane de exemplare ale albumelor sale, dintre care 48 de milioane numai în S.U.A..

Looks like we made it
Look how far we’ve come my baby
We mighta took the long way
We knew we’d get there someday
They said „I bet they’ll never make it”
But just look at us holding on
We’re still together still going strong
You’re still the one I run to
The on that I belong to
You’re still the one I want for life
(You’re still the one)
You’re still the one I love
The only one I dream of
You’re still the one I kiss good night
Ain’t nothin’ better
We beat the odds together
I’m glad we didn’t listen
Look at what we would be missin’
They said „I bet they’ll never make it”
But just look at us holdin’ on
We’re still together still goin’ strong
You’re still the one I run to
The one that I belong to
You’re still the one I want for life…

Shania Twain, născută Eilleen Regina Edwards pe 28 august 1965, în Windsor, Ontario, Canada, este o cântăreață și compozitoare canadiană recunoscută pe plan internațional, în special pentru contribuțiile sale în muzica country și pop. Cunoscută pentru vocea sa distinctivă, stilul muzical versatil și prezența scenică carismatică, Twain a devenit una dintre cele mai de succes artiste muzicale din lume.Artista și-a început cariera muzicală cântând în baruri la o vârstă fragedă pentru a-și susține familia, iar prima ei mare șansă a venit când a semnat cu Mercury Nashville Records în anii ’90. Viața personală a Shaniei a fost adesea subiectul presei, inclusiv căsătoria și divorțul ulterior de producătorul muzical Robert John „Mutt” Lange. Ea s-a recăsătorit ulterior cu Frédéric Thiébaud, căsătorit cu prietena ei apropiată. Să vedem și ale curiozități:

  • Numele de scenă „Shania” este de origine Ojibwa, un trib nativ american. Twain a fost adoptată de tatăl ei vitreg, Jerry Twain, un Ojibwa, și numele „Shania” înseamnă „Sunt pe drumul meu” în limba acestui trib.
  • Albumul ei din 1997, „Come On Over”, este cel mai bine vândut album de studio al unei artiste în toate timpurile și cel mai bine vândut album de muzică country.
  • Shania Twain este și autoare. În 2011, a publicat autobiografia sa, „From This Moment On”, care dezvăluie detalii intime despre viața ei, inclusiv luptele sale personale și profesionale.
  • Relația dintre Shania Twain și Frédéric Thiébaud are o poveste interesantă și neașteptată, care a început dintr-un scenariu dureros, dar a evoluat într-o frumoasă poveste de dragoste. Relația lor a început în urma unui eveniment dramatic și dureros. Shania Twain a descoperit că soțul ei de atunci, producătorul muzical Robert „Mutt” Lange, avea o aventură cu prietena sa apropiată, Marie-Anne Thiébaud. Frédéric Thiébaud este fostul soț al Marie-Anne și era, de asemenea, un apropiat al cuplului Twain-Lange. O poveste interesantă! În urma acestor dezvăluiri dureroase, Shania și Frédéric au început să găsească sprijin unul în celălalt, pe măsură ce ambii navigau prin despărțirile lor tumultuoase. Cuplul s-a căsătorit pe 1 ianuarie 2011, într-o ceremonie intimă în Puerto Rico. Căsătoria lor a fost văzută ca un nou început pentru amândoi, după turbulențele și trădările din trecutul lor, semn că totul e bine când se sfârșește cu bine!