Tu să mă iubești, bărbatul meu…

Să-mi dai motive să te iubesc si eu, deși un motiv deja îl am: tu exiști undeva unde inima mea își găsește liniștea. Să mă iubești așa cum știi tu, puternic și cu rafinament. Să mă iubești înainte să mă dezamăgească dragostea ta. Să mă iubești fericit, să mă strângi în brațe, să nu mă lași. Să-mi spui că iubirea există si ea e mai frumoasă dacă o trăiesc lângă tine. Firesc, nebunesc, nepământesc și în fiecare zi. Să mă iubești necondiționat, fără teama unei ultime clipe, fără nimic în plus. Să mă iubești…

Să mă înnebunești cu un sărut, să știu că sunt a ta. Să mă cucerești de fiecare dată, chiar dacă vei ști că nu plec de lângă tine. Să mă faci să uit de toate rănile din trecut. Să îmi descoperi dorințele, să mi le împlinești, ca o plăcere a ta.

Să mă dorești, să mă atingi, să mă placi. Să uităm în doi de lume si de prejudecați. Să mă dorești așa cum sunt, cu machiaj sau fără, cu haine sau fără, rebelă sau cuminte. Să mă dorești.

Tu să mă surprinzi, bărbatul meu…

Să-mi scrii scrisori de dragoste pe foaie. Să mă ții de mână într-o zi ploioasă. Să fii cald si bun. Să mă surprinzi cu o cafea dimineața si un sărut in amurg. Să mă surprinzi prin simplul fapt că vei fi alături cand voi avea nevoie. Să mă  provoci să fiu mai bună.

Să-mi motivezi visurile si să mă încurajezi mereu. Sa mă cucerești cu felul tău de a fi.

Să te cuceresc cu felul meu de a-ți răspunde. Să mă surprinzi. Și atunci îți voi oferi de o mie de ori mai mult… BĂRBATUL MEU!

 

Autor: Madi Elena