Nu te mai vrea! Nici acum, nici niciodată! Înțelege! Ai pierdut! Tot! Zâmbetul si bucuria ei, ai pierdut sentimentele și îmbrățișarea în mijlocul căreia acum ceva vreme îți găseai liniștea. Ai pierdut căldura sufletului ei și vorbele de dragoste, ai pierdut înțelegerea și drăgăl[șenia care odată dădeau tot farmecul universului.
i pierdut iubirea ei! Ea te-a scos în afara gândurilor, te-a etichetat acum drept personaj al trecutului. A folosit cel mai ascuțit cuțit pentru a tăia și ultimul strop din întregul pe care ți-l oferea.
Nu îi mai pasă! Gata! Nu mai vrea nimic, nu își mai dorește nimic de la tine! Este liberă! Este fericită, în sfârșit! Și să știi că nu ura este opusul dragostei, ci indiferența. Ura și furia izvorăsc din sentimente care încă mai ard mocnit și care rod sufletul încet încet. Indiferența, în schimb, apare când s-a rupt complet, a conștientizat și efectiv nu îi mai pasă. Nu vrea să îți mai întâlnească privirea, să stea în același loc cu tine, să respirați același aer. Exerciți asupra sufletului ei o presiune negativă și nimic mai mult.
Nu mai cere de la ea să fie altfel. Este asa cum meriți să fie! Indiferentă! A obosit să traiască lângă tine. A obosit să își mai pună toate speranțele în tine! Îi este atât de bine singură încât nici nu te poate urî. Își ascultă liniștea gândurilor și știe că de acest lucru avea nevoie: de pace și de un mediu în care să se regăsească pe ea. Este ea! Din nou! Fericită! Împlinită! Mulțumită de ceea ce este ca om! Se privește în oglindă și știe că trebuie să lupte să fie cea mai bună varianta a sa! Va fi! Pentru că vrea și pentru că poate! Pentru că este ambițioasă și perseverentă și nu va renunța niciodată la nimic pentru nimeni! Și, cel mai important, nu va renunța niciodată la ea! Ai pierdut o femeie puternică, o femeie care știe ce vrea de la viață și de la cel ce îi este alături!
Acum a ales să fie indiferentă pentru că ura nu este ceva ce o caracterizează. Ura nu se potrivește unei femei ce își dorește un viitor frumos construit pe o bază solidă și echilibrată. Ura conduce sufletul în locuri nebănuite, așa că o tratează, cu indiferență. Și-a învelit sufletul în ceva ce nu ai să mai dai la o parte niciodată – nici cu vorbe, nici cu priviri, nici cu nimic ce odată ii topeau inima. Este o stâncă de neclintit!
Folosește cel mai bun medicament împotriva urii, ca cea mai bună soluție de autoapărare. Nu te urăște și nu o va face niciodată, doar că, nu o mai interesezi, din niciun punct de vedere. Ești doar un străin care i-a străbătut viața și care i-a arătat ca „neiubirea” există.
Este prea târziu să mai faci ceva! Ea știe foarte bine ce are de făcut! Să te uite! Atât!
Citiți și Iubește-o!…