Always Remember Us This Way” a fost înregistrată de Lady Gaga pentru remake-ul din 2018 al filmului „A Star is Born”. Gaga, care joacă şi personajul principal Ally, cântă această baladă la pian la sfârșitul unui concert.

Piesa a fost scrisă într-o tabără dedicată compunerii pieselor din Nashville, găzduită de Lady Gaga și producătorul David Cobb. Versurile acestei piese se datorează cooperării dintre Lady Gaga și Natalie Hemby, autoarea altor piese precum  „Pontonul” din Little Big Town și „Downtown” a lui Lady Antebellum împreună cu Lori McKenna, care a câștigat premiile consecutive pentru premiile Best Country Song Grammy pentru „Girl Crush” de la Little Big Town în 2016 și „Humble and Kind” de Tim McGraw în 2017, dar şi alături de Hillary Lindsey, care a compus „Girl Crush”, precum și multe dintre cele mai importante hituri ale lui Carrie Underwood. Lindsay a colaborat cu Lady Gaga în mai multe ocazii anterioare, inclusiv single-ul său „Million Reasons”.

„Dacă te întrebi ce să alegi în viaţă, aminteşte-ţi: cariera nu se va trezi niciodată să-ţi spună că nu te mai iubeşte.”

Lady Gaga

Cobb a reamintit lui Esquire că grupul de la tabăra de compunere a cântecelor din Nashville a lucrat în principal la material pentru Ally. „Fiecare melodie a fost scrisă personalizat pentru eroul/eroina din centrul acelei povești„, a spus el.

That Arizona sky burning in your eyes
You look at me and, babe, I wanna catch on fire
It’s buried in my soul like California gold
You found the light in me that I couldn’t find
So when I’m all choked up
But I can’t find the words
Every time we say goodbye
Baby, it hurts
When the sun goes down
And the band won’t play
I’ll always remember us this way
Lovers in the night
Poets trying to write
We don’t know how to rhyme
But, damn, we try
But all I really know
You’re where I wanna go
The part of me that’s you will never die
So when I’m all choked up
But I can’t find the words
Every time we say goodbye
Baby, it hurts
When the sun goes down
And the band won’t play
I’ll always remember us this way…
Compozitori: Hillary Lindsey / Lori McKenna / Natalie Hemby / Stefani Germanotta
Versurile cântecului Always Remember Us This Way © Sony/ATV Music Publishing LLC, Universal Music Publishing Group, BMG Rights Management

Citiți mai multe despre Lady Gaga

Un articol de Cristina Ioana Stan